Törzsvásárló

Az MLM-ben törzsvásárló lehet egy regisztrált tag a hálózatodban, aki nem épít üzletet csak azért csatlakozott a céghez, hogy olcsóbban, tagi áron tudjon magának vásárolni. Vannak olyan MLM cégek, ahol van belépő csomag, de lehetséges törzsvásárlóként regisztrálni, majd így olcsóbban vásárolni, de a törzsvásárlói státusszal nem lehet hálózatot építeni, az csupán az olcsóbb vásárlásra jogosít. Általában az ilyen cégek lehetőséget adnak rá, hogy a törzsvásárlói státuszt felminősítsék a tagok teljes értékű disztribútorrá valamilyen feltétel teljesülése esetén, például a kezdőcsomag megvásárlásával, így a kezdetben törzsvásárlóként regisztrált tag a továbbiakban építheti az MLM üzletet.

Törzsvásárló lehet még egy olyan személy is, aki nem szeretne csatlakozni a céghez és drágábban, de rendszeresen katalógus áron vásárol tőled.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

A szponzoromtól kaptam ezt a kurzust és nagyon sokat segített! Ennek köszönhetően már sokkal otthonosabban mozgok ebben a közegben. Érthetően le van írva amire szükség van a munkához.

Szabó Vera
FM World

Csak azt sajnálom, hogy nem találtam rá előbb!!! Hogy mennyi bosszúságtól megkíméltem volna magam!!!

Juhász Petra
Amway

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)