Hármas hívás

A hármas hívás vagy háromoldalú hívás hasonlít a 2/1 típusú bemutató -ra, csak ez már az új jelölted csatlakozása utáni lépés, amikor a szponzorod az új belépődnek tart egy kisebb oktatást a céggel kapcsolatos technikai teendőkről (nem hálózatépítésről, hanem a cég jellegzetességeiről, hiszen nincs két egyforma cég).

Miközben a szponzorod az új belépődet oktatja, Te harmadikként csendben figyelsz és tanulod hogyan kell csinálni, hogy minél hamarabb Te magad is, segítség nélkül el tudd végezni ezt a teendőt, hogy amikor már vannak az új munkatársadnak belépői, akkor tudd őket oktatni, míg ekkor már a munkatársad figyel majd és tanul közben. Másolódás.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Egy remek lehetőség Mindenkinek aki tűzetesen meg szeretné ismerni az MLM ben rejlő lehetőségeket.

Ács András -Biocom - Nyírcsaholy
Ács András
Biocom – Nyírcsaholy

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)