Affiliate Partner Szekció

INFORMÁCIÓK

Kérjük, NE SPAMELJ! A partnerprogram linkedet csak a munkatársaiddal oszd meg. Ha a weboldaladon szeretnéd elhelyezni a Partnerprogram linked, akkor megteheted, vagy használhatod a “Marketing anyagok” menüpontban található előre elkészített bannereket is.

A Networker Akadémia ajánló- és jutalékrendszere nagyon egyszerű, 3 szintig fizet Neked jutalékot.

3+1 előnye van:

 • egyszerű, mindenki számára érthető
 • az ajánlásod után pénzt kapsz a befizetett tanfolyamok árából nem csak az általad ajánlottak után, hanem azok után is, akiket Te ajánlottál és ők ajánlották másoknak, továbbá még egyszer azok után is, akiket az ajánlottjaid ajánlottjai ajánlottak. Te is és mások is végtelen számú ajánlásokat gyűjthettek, nincs korlátozva, ezáltal csak rajtatok múlik mennyi ajánlói jutalékot kerestek.
 • nem csak pénzt keresel az ajánlásokkal, de az ajánlások után az ajánlottjaid ügyesebbek lesznek az MLM üzletedben a tanfolyam elvégzését követően, ezért az MLM céged által fizetett jutalékod is növekszik majd.
 • +1 ha MLM céget váltasz, akkor is megkapod tőlünk a Networker Akadémia tanfolyamok ajánlása után Neked járó jutalékot.

Nem korlátozunk semmiben, csak arra kérünk, hogy kizárólag a csapatod tagjainak ajánld a tanfolyamot, amennyiben meg vagy elégedve vele és ne spamelj, ne zavarj vele másokat.

Most nézzük meg hogyan működik, mennyit ajánlói jutalékot kapsz

3 egyszerű aktivitási szint található nálunk. Ezek megnevezése:

 • Mentor
 • Mentor Pro
 • Gyémánt Mentor

Miért Mentor?

 • Mert az ajánlásoddal segíted, Mentorálod az ajánlottat, hogy tanuljon, fejlődjön és sikeresebb legyen az MLM üzletben, ami által több pénzt fog keresni.

A Mentor szinteket a Te ösztönzésedre és elismerésedre hoztuk létre. Ezzel szeretnénk megköszönni, hogy nem csak a csapatod tagjainak segítesz, hanem általa Nekünk is azzal, hogy ajánlod a tanfolyamainkat. Minden egymást követő Mentor szint több és több jutalékot ad számodra a Networker Akadémia általad ajánlott tanfolyamaiból.

Az újabb, magasabb Mentor szinteket az alapján tudod elérni, hogy olyanoknak ajánlod a Networker Akadémia online tanfolyamokat, akik meg is vásárolják azokat. Tehát nem elég róla beszélned, meg is kell őket győznöd, hogy megvásárolják valamelyik általad ajánlott tanfolyamot.

Mennyi sikeres ajánlás szükséges a szintek eléréséhez?

 • Mentor: 1 sikeres ajánlástól
 • Mentor Pro: 10 sikeres ajánlástól
 • Gyémánt Mentor: 25 sikeres ajánlás fölött

A Mentor szintek nincsenek időhöz kötve, tehát nem havonta kell ennyi ajánlást gyűjtened. Bármennyi időd van rá. Azok összeadódnak mindig, amikor sikeresen ajánlod a tanfolyamok egyikét és vásárlás lesz belőle. Ezeket nyomon tudod követni a fiókodban.

Most nézzük mennyi jutalékot kapsz a tanfolyamaink vételárából az ajánlásaid után

 • Mentor: 15%
 • Mentor Pro: 20%
 • Gyémánt Mentor: 25%

Továbbá extra 5% és 1% jutalékot adunk Mentor szinttől függetlenül, amikor a közvetlen ajánlottaid és az ő ajánlottaik sikeresen ajánlják valamelyik Networker Akadémia tanfolyamot.

Az alábbi ábrán vizuálisan is bemutatjuk az ajánlói rendszerünk kifizetési tervét

 

Jutalékfelvétel

A minimum kifizetési határ 50.000 Ft (a magas adminisztrációs és utalási költségek miatt)

A jutalékodat az általad megadott bankszámlaszámra teljesítjük. A jutalék felvételi kérelmet könnyedén a fiókodból tudod kezdeményezni.

Ha még nem érted el a minimum 50.000 Ft-ot, akkor a jutalékodat további Networker Akadémia tanfolyamok vásárlására is fel tudod használni – le tudod vásárolni a jutalékodat tanfolyamokra, melyek ezáltal ingyen, vagy a felhasznált jutalékod összegével olcsóbbak lesznek számodra.

Készíthetsz kuponkódokat a jutalékodból, amit ajándékba odaadhatsz másoknak, vagy el is cserélheted készpénzre, így nem kell megvárnod, amíg összegyűlik a minimum 50.000 Ft jutalék kifizetési határ. Ezeket is a fiókodból tudod könnyedén elintézni.

Jutalékod menü

– STÁTUSZ

 • “Még nem fizette ki” – ez azt jelenti, hogy valaki az ajánlásod útján jelentkezett valamelyik tanfolyamra, de még nem fizette ki a tanfolyam árát. Ezt a jutalékot akkor írjuk jóvá a számládon, amikor az összeget kifizette a jelentkező.
 • “Kifizette” – az ajánlásodból érkező személy kifizette a tanfolyamot és azt jóváírtuk a jutalékszámládon.
 • “Pénzvisszafizetést kért” – az ajánlásodból érkező személy kifizette a tanfolyamot, de visszakérte a pénzt.

– JUTALÉK STÁTUSZ

 • “Még nem használtad fel” – elérhető jutalék számodra, amit ki tudsz számlázni vagy le tudsz vásárolni.
 • “Felhasználtad” (kifizettük vagy levásároltad” – ez a jutalék már nem elérhető, mert korábban kérted a kifizetését vagy átalakítottad kuponná és levásároltad.

 

– Kattintás / Konverzió arány

Röviden, ez mutatja mennyire hatékony az ajánlásod. Azt állapíthatod meg vele, hogy milyen arányban fizettek ki tanfolyamot az ajánlásaid után. Minél nagyobb ez a szám, annál hatékonyabb és jobb az ajánlásod. Minél kisebb a szám annál jobban mutatja, hogy nem a megfelelő célközönségnek vagy nem a megfelelő módon kommunikálod a tanfolyamot. Például ha csak kiteszed a partnerprogram linked a közösségi médiába, akkor lehet, hogy sokan rákattintanak kíváncsiságból, de nem vásárolnak és ezzel romlik a Kattintás / Konverzió arányod. Ha viszont személyese, egyenként ajánlod a munkatársaidnak a Networker Akadémia Tanfolyamot és Ők kattintás után meg is vásárolják, akkor a Kattintás / Konverzió arányod növekedni fog. Befolyásolja ez az arány a jutalékod mértékét? Nem, de jól illusztrálja, hogyha kicsi ez a szám, akkor változtatnod kell az ajánlásod módszerén, mert az emberek csak kattintanak, de nem vásárolnak.

 

– Érkező oldal

Az az oldal, ami kattintás után megjelent annak a személynek, akinek elküldted a Partnerprogram linked.