GYAKORI KÉRDÉSEK

ITT LEHET MEGTALÁLOD A VÁLASZT

Főállású hálózatépítők, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megtanítsanak Téged és a csapatod tagjait sok pénzt keresni az MLM-mel.

  • Több mint 15 év MLM tapasztalat
  • Több mint 60.000 fő toborzása online és offline
  • Több mint 100.000 termék online és offline értékesítés

Ennek a hosszú útnak a tapasztalatát találod ezen az oldalon annak érdekében, hogy Te is sok pénzt kereshess az MLM üzleteddel és könnyebben vehesd a mindennap elég gördülő munkatárs keresésési és értékesítési akadályokat.

Igen! Nem fogsz MLM cégek hirdetéseivel találkozni és nem fogunk biztatni, hogy csatlakozz bármelyikhez is. Ez a tanfolyam 100%-ban a fejlődésedről szól.

Az MLM Tanfolyam rögzített anyag, ezért a tanfolyamot bármikor elkezdheted. Online, a saját tempódban haladhatsz és sajátíthatod el a leckék tartalmát. Nem maradsz le semmiről és könnyedén be tudod illeszteni az időbeosztásodba.

Mindent. A teljes tanfolyamot. Ugyanazt tartalmazza, mint a teljes árú, nincs különbség. Korlátlanul, korlátozások nélkül hozzáférhetsz az akciós árú tanfolyammal is minden leckéhez és a jövőben megjelenő új leckékhez is. 

A tanfolyamra bármikor jelentkezhetsz, nincs határidő. Jelentkezés után online, a saját tempódban haladhatsz vele és sajátíthatod el a leckék tartalmát.

Amikor látod az akciós hirdetést, akkor aznap 23:59-ig. 

Ha az átutalásos fizetést választod, akkor pedig a jelentkezés követően további 2 nap áll rendelkezésedre a tanfolyam összegének átutalására.

Az utalási adatokat jelentkezés után emailben küldjük.

A főoldalon található “MEGVESZEM” gombra vagy ide kattintva tudsz jelentkezni.

Kattintás után tölts ki az adataidat, ami alapján a rendszer létrehoz számodra egy tanulói fiókot, amiben a leckéket találod majd.

Az adataid kitöltése után válassz egy számodra szimpatikus fizetési módot, ami lehet bankkártyás vagy átutalásos fizetés.

Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk a bank oldalára, ahol biztonságosan meg tudod adni a kártyád adataid és ahol senki sem láthatja. Sikeres bankkártyás fizetés után azonnal hozzáférsz minden leckéhez, akkor is, ha éjjel vagy hétvégén jelentkezel.

Átutalásos fizetési mód választása esetén a jelentkezés elküldését követően emailben küldjük az utalási adatokat számodra és az összeg beérkezését követő 24 órán belül jelennek meg a leckék a tanulói fiókodban.

Igen, tanfolyam után is korlátlanul hozzáférsz a leckékhez, hogyha valamit elfelejtenél, akkor itt megtaláld.

Írott formában találhatóak, hogy bármilyen készülékről, bárhol el tudd érni könnyedén, korlátozások nélkül.

Változó, mindegyik más a téma összetettségétől függően. Vannak rövidebb, könnyebben emészthetőek és hosszabbak, melyek feldolgozására akár több órát is szánnod kell. 

Nem. A jövőben megjelenő új leckékhez is hozzáférést kapsz korlátlan mennyiségben és korlátlan ideig. Az új leckéket az igények és javaslatok alapján készítjük el. Javaslatokat Te is tehetsz, ha valamire nem kaptál választ. A célunk, hogy segíteni tudjunk és a lehető legtöbb kérdésedre megtaláld nálunk a választ az MLM munkáddal kapcsolatban.

Részünkről nem. A tanfolyam árában (az akciós árban is) a teljes MLM Hálózatépítés Tanfolyam leckéi megtalálhatóak és semmilyen további költség nem merül fel a tanfolyammal kapcsolatban.

Biztonságosan és egyszerűen, bankkártyával vagy átutalással.

Átutalásos fizetés esetén a közleménybe a jelentkezésed számát (pl.: NA/1234) és a teljes neved írd.

Szerintünk tetszeni fog és sok hasznos információt tudhatsz meg belőle, de ha mégsem erre számítottál, akkor igen, 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

Igen, az alapokról is szó esik, így kezdőként is elkezdheted az online tanfolyamot. 

Igen, az itt megtanult technikák tovább taníthatóak. A legjobb eredményt akkor éred el, ha szólsz a hálózatod többi tagjának is, hogy jelentkezzenek a tanfolyamra, így a rengeteg információt nem neked kell átadnod, hanem a saját tempójukban tanulhatnak ők is – neked pedig több szabadidőd marad. 

Nem. A tanfolyamot kényelmesen otthonról a saját tempódban el tudod végezni.

Bármennyire is nem értünk vele egyet, sajnos cég számára számlát már nem adhatunk, mert KATA-sokként az érvényben lévő Magyar jogszabályok ezt nem engedik.

Ha nem hallottál még erről, akkor bővebben a NAV oldalán olvashatsz >>>

Az új jogszabály értelmében tehát, a tanfolyam magánszemélyeknek szól. A weboldalunkon keresztül csak magánszemélyként jelentkezhetsz és vásárolhatsz tanfolyamot.

A rendszerünk automatikusan állítja ki a számlát a jelentkező magánszemély nevére közvetlenül a sikeres (bankkártyás vagy átutalásos) fizetés után. Ez a számla céges elszámolásra nem alkalmas. Kérjük, ezt vedd figyelembe a jelentkezéskor és használd a magán bankkártyád vagy számlád utalás esetén.

Elnézést a NAV nevében is az okozott kellemetlenségért. 

A legegyszerűbb, ha az ajándékozott nevével és a Te email címeddel megvásárolod a tanfolyamot bankkártyás fizetéssel, így azonnal hozzáférsz a belső felülethez, ahol meg tudod változtatni az ajándékozott email címére a tanulói fiókot és nem kap értesítést a vásárlásról.

TIPP: érdemes közvetlenül az ajándékozás előtt átírni az email címet, hogy biztosan semmilyen értesítő se menjen ki az ajándékozott email címére, ezzel elrontva a meglepetést. 

Ide kattintva tudsz belépni a tanulói fiókodba.

Töröld a gyorsítótárat. Indítsd újra a eszközöd.  Ha így sem megy, akkor próbáld meg másik böngészővel és eszközzel. Esetleg másnak a telefonján és számítógépén, hogy kizárhasd a hibákat. A böngésző vagy az eszköz lesz a gond. Ha ezek után sem megy, akkor írj nekünk és ellenőrizzük a jelentkezésed érvényességét, hogy ezt a problémát is kizárhassuk.

NEM TALÁLOD KÉRDÉSEDRE A VÁLASZT?

ÍRD MEG NEKÜNK: