MLM 1 percesek

Itt találod azokat a témákat, melyeket nem lehet hosszú lecke formájában átadni. Sokszor egy-egy ilyen rövid rész arra szolgál, hogy elgondolkodj az adott témán, ezáltal olyan dolgokra is ráébredj, amire régóta kerested a választ, vagy netán még eszedbe sem jutott.

Az MLM 1 percesek további előnye, hogy sokszor nincs lehetőséged egy hosszú leckét áttanulmányoznod és órákon át foglalkoznod a témával, de adódhatnak olyan apró üresjáratok a napjaidban, amikor például késik valaki a megbeszélt időpontról és így van 10 perced, amit hasznosan szeretnél eltölteni, s erre megfelelőek ezek a rövid gondolatok.

Mivel olyan emberek gondolatai és tapasztalatai ezek, akik előtted járnak az úton, akik már megtapasztalták, amit Te még csak most fogsz, ezáltal rengeteget tanulhatsz és rengeteg erőt meríthetsz a felbecsülhetetlen tapasztalataikból.

Abban az esetben is javasoljuk az MLM 1 percesek olvasgatását, ha éppen mélyponton vagy, mert motiváló bejegyzéseket is tartalmaznak, melyek segítenek kikászálódni a negatív spirálból.

Igyekeztünk minél szélesebb témakört lefedni. Jelenleg az alábbi kategóriákban találsz MLM 1 perceseket:

  • Munkatárs toborzás
  • Értékesítés
  • Motiváció
  • Gondolkodásmód

A bejegyzések végén találod a témakör megnevezését, melyre kattintva további hasonló MLM 1 perceseket találsz.

Íme, az összes egyben: