Barion Pixel

MLM termék

Egy olyan termék, amit nem lehet kereskedelmi forgalomban kapni, csak egy közvetítőn keresztül. A lényege, hogy olcsóbbnak kellene lennie a termékeknek, mert kihagyja a kereskedelmi értékesítési láncokat, mert a gyártótól egyenesen a fogyasztóhoz megy, de a valóságban ez a legtöbbször nem így van, mert ugyan nem terhelik a termékeket a szokásos kiskereskedelmi árrések, de azonban a hálózati jutalék és a katalógus árrés igen. Ezáltal általában magas a végfelhasználói áruk, ezzel ösztönözve az embereket, hogy csatlakozzanak a céghez, mert akkor nagy kedvezményben részesülnek. Ha pedig hálózatot is építenek a céghez csatlakozott emberek (tovább ajánlják a termékeket másoknak), akkor további kedvezményeket kapnak a termékek árából. Az MLM termékek általában jobb minőségűek, mint a kereskedelemben kapható termékek.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

Nagyon hasznos, gyakorlati példákkal bemutatót kiváló anyag. Nagyon tetszett, sokat tanultam belőle. Mindenkinek ajánlani tudom.

Bátai Dóra - Bemer Group - Budapest
Bátai Dóra
Bemer Group – Budapest

Szemem-szám tátva maradt, amikor megláttam, hogy mekkora tudásanyag. Fantasztikusak vagytok!

Mikó Csabáné
DXN – Sopron
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)