Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

2/1 típusú MLM üzleti bemutató tartása modern szemlélettel

Haladj a korral - ne állj a sikered útjába elavult módszerekkel

A klasszikus “kettőperegyezés” (2/1-es bemutató) úgy történt, hogy az új belépőt, aki még zöldfülű az üzletben elkísérte a szponzora az új tag által egyeztetett bemutatóra és a szponzora tartotta meg helyette az előadást.

Ezt mindaddig ismételték, míg az új belépő meg nem tanult önállóan bemutatót tartani és már nem volt szüksége szponzori segítségre a bemutatón. Továbbá ennek pszichológiai oka is van:

a kettő több, mint az egy.

Könnyebb meggyőzni valakit, ha a meggyőző felek ketten vannak, míg a meggyőzendő csak egyedül.

A Mi tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a fajta bemutató manapság már nem olyan hatékony. Nem állítjuk, hogy szükség esetén ne alkalmazzuk, csak hogy a kapcsolatok online-ná korcsosulása és a rengeteg reklámzaj miatt, ahol a cégek egyre nagyobbakat mondanak, egymással versengve, hogy rájuk figyeljenek az emberek sokan elkövették azt a hibát, hogy olyat állítottak, ami nem igaz. Az emberek már nehezen bíznak meg az idegenekben, akkor is, ha az ismeretlen szponzor jól fel van építve. A felépítés fontosságát és technikáját keresd a leckék között.

De akkor mit tehetsz, hogy hatékonyabban legyenek a bemutatók és több ember bírj csatlakozásra? Íme:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Nagyon hasznosak az anyagok, nagyon sokat segített megérteni a szakmát, ajánlani fogom a szponzoráltjaimnak is. Örülök, hogy rátok találtam! 🙂

Horváth Nikolett

Csak azt sajnálom, hogy nem találtam rá előbb!!! Hogy mennyi bosszúságtól megkíméltem volna magam!!!

Juhász Petra
Amway

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova

Ez is érdekelhet