LECKE
Népszerű lecke

2/1 típusú MLM üzleti bemutató tartása modern szemlélettel

Haladj a korral - ne állj a sikered útjába elavult módszerekkel

A klasszikus “kettőperegyezés” (2/1-es bemutató) úgy történt, hogy az új belépőt, aki még zöldfülű az üzletben elkísérte a szponzora az új tag által egyeztetett bemutatóra és a szponzora tartotta meg helyette az előadást.

Ezt mindaddig ismételték, míg az új belépő meg nem tanult önállóan bemutatót tartani és már nem volt szüksége szponzori segítségre a bemutatón. Továbbá ennek pszichológiai oka is van:

a kettő több, mint az egy.

Könnyebb meggyőzni valakit, ha a meggyőző felek ketten vannak, míg a meggyőzendő csak egyedül.

A Mi tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a fajta bemutató manapság már nem olyan hatékony. Nem állítjuk, hogy szükség esetén ne alkalmazzuk, csak hogy a kapcsolatok online-ná korcsosulása és a rengeteg reklámzaj miatt, ahol a cégek egyre nagyobbakat mondanak, egymással versengve, hogy rájuk figyeljenek az emberek sokan elkövették azt a hibát, hogy olyat állítottak, ami nem igaz. Az emberek már nehezen bíznak meg az idegenekben, akkor is, ha az ismeretlen szponzor jól fel van építve. A felépítés fontosságát és technikáját keresd a leckék között.

De akkor mit tehetsz, hogy hatékonyabban legyenek a bemutatók és több ember bírj csatlakozásra? Íme:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Nagyon sokat tanultam köszönöm ajánlom mindenkinek aki MLM-mel foglalkozik!

Nagy Lászlóné
Farmasi – Petőfibánya

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group

Nagyon hasznos, gyakorlati példákkal bemutatót kiváló anyag. Nagyon tetszett, sokat tanultam belőle. Mindenkinek ajánlani tudom.

Bátai Dóra - Bemer Group - Budapest
Bátai Dóra
Bemer Group – Budapest

Ez is érdekelhet