Barion Pixel

Szponzor

Az a személy, aki becsatlakoztat a hálózatba. A szponzor szó nem keverendő össze azzal, hogy mindenben támogat feltétel nélkül. A szponzor idejéért és segítségért keményen meg kell dolgoznod. Bár a Te szemszögedből való igaz, hogy a szponzorod a Te teljesítményed után kap jutalékot, ezért segítenie kell(ene) Neked, de éppen ezért, ha nem hozod neki a számokat mondhatja, hogy nem segít és másra szánja az idejét, olyanra, akivel több pénzt tud keresni.

Általánosságban elmondható, hogy a szponzorod személye egy üzleten belül nem változtatható meg, így a csatlakozáskor körültekintően járj el. Olyanhoz csatlakozz, aki szimpatikus, szakmailag felkészült és segítőkész, mert ha rosszul választasz, akkor könnyen lehet, hogy magadra maradsz, ami nem feltétlen a világvége, de sokkal nehezebb dolgod lesz szponzor nélkül, mint szponzorral.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)