Barion Pixel

Szponzor

Az a személy, aki becsatlakoztat a hálózatba. A szponzor szó nem keverendő össze azzal, hogy mindenben támogat feltétel nélkül. A szponzor idejéért és segítségért keményen meg kell dolgoznod. Bár a Te szemszögedből való igaz, hogy a szponzorod a Te teljesítményed után kap jutalékot, ezért segítenie kell(ene) Neked, de éppen ezért, ha nem hozod neki a számokat mondhatja, hogy nem segít és másra szánja az idejét, olyanra, akivel több pénzt tud keresni.

Általánosságban elmondható, hogy a szponzorod személye egy üzleten belül nem változtatható meg, így a csatlakozáskor körültekintően járj el. Olyanhoz csatlakozz, aki szimpatikus, szakmailag felkészült és segítőkész, mert ha rosszul választasz, akkor könnyen lehet, hogy magadra maradsz, ami nem feltétlen a világvége, de sokkal nehezebb dolgod lesz szponzor nélkül, mint szponzorral.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Rendszerezettségével, egymásra épült tudásanyaggal hasznos összefoglaló kezdőknek és haladóknak is.

dr. Kun László
MDC – Budapest

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)