Mentor

A mentor segít neked eligazodni az üzletben és megtanítani az alapokra. A mentorálás alapvetően a szponzor feladata, de előadódhatnak olyan élethelyzetek, amikor a szponzor nem tud, vagy nem akar segíteni. Ilyenkor érdemes más mentor után nézni az ajánló sorban fölfelé, a felsővonalaid között, azaz a szponzorod szponzorától indulva, majd felfelé annak szponzora felé haladva.

Más csoportok vezetőit (keresztvonal) ne válaszd mentorodnak, mivel nincs anyagi érdekük, ezért nem-, vagy nem megfelelően segítenék a munkád hosszútávon.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

A szponzoromtól kaptam ezt a kurzust és nagyon sokat segített! Ennek köszönhetően már sokkal otthonosabban mozgok ebben a közegben. Érthetően le van írva amire szükség van a munkához.

Szabó Vera
FM World

Mindenkinek ajánlom aki gyorsan jót szeretne tanulni!

Láng István
Novalus prime
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)