Compression

A Compression kifejezést arra használjuk az MLM-ben, amikor egy tag kilép, akkor a teljes csoportját hozzákapcsolják a szponzorához. Egyes cégeknél a kilépett tag pozíciója nem szűnik meg, hanem a szponzor adataival fut tovább, melyre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a már meglévőre: aktivitást kell vennie, jutaléka keletkezik, stb. Compression általában nem a tagok kilépésével szokott létrejönni, hanem tagi inaktivitás miatt.

Nézzük erre egy példát:

Ha 12 hónapon keresztül nem vásárolsz semmit, akkor megszűnik a pozíciód és elveszíted a felépített hálózatod. (a szponzorod, vagy a hozzád legközelebb álló, eggyel feljebb lévő felső vonalad nevére száll át és az ott keletkezett forgalom után járó jutalékra ő lesz jogosult)

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Nagyon jó tananyag, sok újat lehet tanulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Pócsiné Görbe Mária - Amway, Forever, Avon - Nyírbátor
Pócsiné Görbe Mária
Amway, Forever, Avon – Nyírbátor

Rendkívül jól összeállított tanfolyam, mindent tudást, információt magába foglal, amire szükségem van ahhoz, hogy sikeres legyek az MLM üzletemben.

Csiki Melinda
Biocom – Budapest

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)