Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

A telefonálás 8 írott és íratlan szabálya

avagy, hogyan szervezz személyes találkozót idegenekkel?

Ebben a leckében megmutatjuk mit érdemes csinálnod – meg persze mit nem -, hogy hatékonyabbak lehessenek a telefonhívásaid. Majd példákon keresztül átvesszük mit mondj és mit ne, ha hideg hívásokat is csinálsz – azaz idegeneket is fel szoktál hívni, nem csak az ismerőseidet.

A jó hír, hogy a lecke megtanulása után képes leszel megírni a saját mondandódat a hívásaidhoz, amivel sokkal több IGEN-t kapsz majd, mint valaha, íme:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Ez is érdekelhet