Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

Az MLM hálózatépítés legnagyobb akadálya, amin át kell tudnod lépni, ha sok pénzt akarsz keresni

Ebben a leckében az MLM hálózatépítés legnagyobb akadályáról és annak legyőzéséről lesz szó, mely hátráltatja, hogy sok pénzt kereshess. Ez egy alattomos érzés legbelül, egy félelem, mely benned és az embereidben is egyaránt ott van.

Leginkább ez a felelős azért, hogy emberek nem mernek szóban, írásban vagy telefonon az MLM üzleti lehetőségről beszélni. Ha pedig mégis rászánják magukat, akkor stresszelnek, leizzadnak és a végeredmény a legtöbb esetben elutasítás.

Megfordultak már valaha a fejedben hasonló gondolatok, mielőtt valakivel az MLM-ről beszéltél volna?

  • Ez az ember nagyon jó lenne az MLM-ben és ha becsatlakozna, akkor nagy üzletet tudna felépíteni.
  • Ennek a barátomnak igazán szüksége lenne erre a lehetőségre.
  • Most már jó lenne, ha a következő ember csatlakozna, mert szükségem van pénzre.

Amikor ilyeneket gondolsz, akkor érzelmileg kötődsz a jelölted válaszához és ettől nem tudsz produktív lenni, nem tudsz megfelelően kommunikálni, érvelni, mert azon aggódsz kommunikáció közben, hogy mi lesz, ha nemet mond a másik fél a lehetőségre. Pedig lehet, hogy egyébként igent mondana, de mivel a viselkedésed nem megfelelő számára, a jelöltedet taszítani fogod.

Ez neked sem jó, de neki sem.

Hogy ne okozzon többet problémát az érzelmi kötődés a jelöltkutatás során

Mutatunk egy módszert, ami nagy mértékben pozitív hatással lesz az üzleted alakulására. Ez kell tenned:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

A szponzoromtól kaptam ezt a kurzust és nagyon sokat segített! Ennek köszönhetően már sokkal otthonosabban mozgok ebben a közegben. Érthetően le van írva amire szükség van a munkához.

Szabó Vera
FM World

Több mint elég! Még csak a leckék felénél járok, de ebben a hónapban már dupláztam a jutalékomat! Köszi a tanácsokat!

Lukács Péter
DXN

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

Ez is érdekelhet