Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

Hogyan válaszd ki a megfelelő szponzort és kit kerülj el messziről?

Sokan nem törődnek ezzel az elején pedig nagyon fontos!

Ebben a leckében megvizsgáljuk, hogy miért van szükséged szponzorra és miért nem jó, ha a szponzorod nem megfelelő. Arról is szó fog esni, hogy mit tegyél, ha nincs vagy nem tartod a kapcsolatot a szponzoroddal és arról is beszélünk, hogyha éppen MLM üzlet és szponzor keresésben vagy, akkor milyen személyiségeket kerülj el jó messziről.

Rengeteg nagy hálózatot láttunk tönkremenni a szponzor személyisége miatt, ahol nem csak a szponzor hálózata, de az alattuk lévő emberek hálózata is bánta.

Ha még csak most keresed a számodra megfelelő MLM üzletet, vagy épp váltani szeretnél, akkor jól fog jönni ez a lecke.

Ha pedig már aktív hálózatépítő vagy, aki nagyobb létszámú hálózattal rendelkezik, akkor azért lesz hasznos számodra ez a lecke, hogy Te ne kövesd el ezeket a romboló dolgokat a saját hálózatodban:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Köszönöm nektek végre tudom miért nem dolgoztak eddig az embereim. A tanfolyam elvégzése óta sokkal könnyebb velük a munka és tök ügyesek 🙂

Szabó Katalin
Biocom

Rendkívül jól összeállított tanfolyam, mindent tudást, információt magába foglal, amire szükségem van ahhoz, hogy sikeres legyek az MLM üzletemben.

Csiki Melinda
Biocom – Budapest

A szponzoromtól kaptam ezt a kurzust és nagyon sokat segített! Ennek köszönhetően már sokkal otthonosabban mozgok ebben a közegben. Érthetően le van írva amire szükség van a munkához.

Szabó Vera
FM World

Ez is érdekelhet