Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

Hogyan válaszd ki a megfelelő szponzort és kit kerülj el messziről?

Sokan nem törődnek ezzel az elején pedig nagyon fontos!

Ebben a leckében megvizsgáljuk, hogy miért van szükséged szponzorra és miért nem jó, ha a szponzorod nem megfelelő. Arról is szó fog esni, hogy mit tegyél, ha nincs vagy nem tartod a kapcsolatot a szponzoroddal és arról is beszélünk, hogyha éppen MLM üzlet és szponzor keresésben vagy, akkor milyen személyiségeket kerülj el jó messziről.

Rengeteg nagy hálózatot láttunk tönkremenni a szponzor személyisége miatt, ahol nem csak a szponzor hálózata, de az alattuk lévő emberek hálózata is bánta.

Ha még csak most keresed a számodra megfelelő MLM üzletet, vagy épp váltani szeretnél, akkor jól fog jönni ez a lecke.

Ha pedig már aktív hálózatépítő vagy, aki nagyobb létszámú hálózattal rendelkezik, akkor azért lesz hasznos számodra ez a lecke, hogy Te ne kövesd el ezeket a romboló dolgokat a saját hálózatodban:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Több mint elég! Még csak a leckék felénél járok, de ebben a hónapban már dupláztam a jutalékomat! Köszi a tanácsokat!

Lukács Péter
DXN

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova

Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden egyes lecke szuper és sokat tanultam belőlük. 🙂

Pulainé Muskatal Bea
Biocom4you – Sajószöged

Ez is érdekelhet