LECKE
Népszerű lecke

Hogyan válaszd ki a megfelelő szponzort és kit kerülj el messziről?

Sokan nem törődnek ezzel az elején pedig nagyon fontos!

Ebben a leckében megvizsgáljuk, hogy miért van szükséged szponzorra és miért nem jó, ha a szponzorod nem megfelelő. Arról is szó fog esni, hogy mit tegyél, ha nincs vagy nem tartod a kapcsolatot a szponzoroddal és arról is beszélünk, hogyha éppen MLM üzlet és szponzor keresésben vagy, akkor milyen személyiségeket kerülj el jó messziről.

Rengeteg nagy hálózatot láttunk tönkremenni a szponzor személyisége miatt, ahol nem csak a szponzor hálózata, de az alattuk lévő emberek hálózata is bánta.

Ha még csak most keresed a számodra megfelelő MLM üzletet, vagy épp váltani szeretnél, akkor jól fog jönni ez a lecke.

Ha pedig már aktív hálózatépítő vagy, aki nagyobb létszámú hálózattal rendelkezik, akkor azért lesz hasznos számodra ez a lecke, hogy Te ne kövesd el ezeket a romboló dolgokat a saját hálózatodban:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Fantasztikus leckék! Aki tanulni akar itt mindent megtalál. Csak ajánlani tudom!

Montlika Ferencné DuoLife
Montlika Ferencné
DuoLife

A csoportunk vezetője ajánlotta ezt a tanfolyamot és felülmúlta minden várakozásomat, így csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek mlm üzlete van.

Tóth Áron
FM

Nagyon jó tananyag, sok újat lehet tanulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Pócsiné Görbe Mária - Amway, Forever, Avon - Nyírbátor
Pócsiné Görbe Mária
Amway, Forever, Avon – Nyírbátor

Ez is érdekelhet