LECKE
Népszerű lecke

Mikor ne vágj bele az adott MLM üzletbe, amit ajánlanak?

Hogyan ismerd fel azokat a cégeket, melyeket jobb messziről elkerülni?

Mindig vannak új, még ismeretlen technikák, amivel igyekeznek megtéveszteni az embereket és tisztességes MLM cégnek álcázva valójában csak egy csalás az adott üzlet, amit MLM-ként próbálnak neked “eladni”, ezért nem mindig könnyű felismerni ezeket, de általában mindig van egy-egy közös pontjuk, így ha az ember figyelmes, akkor kiszúrhatja ezeket.

Ha az alábbi leckében található lista valamelyik pontja megegyezik azzal, amit ajánlanak neked, akkor jobban teszed, ha távol maradsz, mert a pénzed, az időd, a becsületed és akár már a szabadságod is bánhatja – ugyanis az új törvény szerint nem csak a cég tulajdonosait terheli felelősség, ha csaláson érik őket, hanem azokat a hálózatépítőket is, akik ajánlják a céget másoknak és ezzel (akár tudtukon kívül) megkárosítanak másokat.

Nézzük a listát, amivel felismerheted az MLM-nek álcázott átveréseket:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group

Köszönöm nektek végre tudom miért nem dolgoztak eddig az embereim. A tanfolyam elvégzése óta sokkal könnyebb velük a munka és tök ügyesek 🙂

Szabó Katalin
Biocom

Szemem-szám tátva maradt, amikor megláttam, hogy mekkora tudásanyag. Fantasztikusak vagytok!

Mikó Csabáné
DXN – Sopron

Ez is érdekelhet