LECKE
Népszerű lecke

Honnan ismered fel a piramisjátékot, a pilótajátékot?

MLM-nek álcázott átverések, amiket messziről kerülj el!

Ebből a leckéből megtanulhatod, hogyan ismerheted fel a piramisjátékokat, a pilótajátékokat és a csaló ponzi sémákat.

Manapság már nehéz megmondani, hogy meddig tart az MLM és mikor kezdődik a piramisjáték. Viszont fontos tudnod, hogy mibe vágsz! Nem csak azért, hogy ne veszíts pénzt, vagy az ismerőseidet ne keverd bajba, hanem mert az új jogszabály módosítás értelmében már Téged, mint piramisjáték ajánlót is terhel pénzbüntetés és akár szabadságvesztés is – nem csak a cégtulajdonosait.

Vegyük is sorra, hogy mit kell megnézned és mikor gyulladjon ki a fejedben az a bizonyos piros lámpa, ami arra figyelmeztet, hogy messziről kerüld el az adott céget / lehetőséget:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

A csoportunk vezetője ajánlotta ezt a tanfolyamot és felülmúlta minden várakozásomat, így csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek mlm üzlete van.

Tóth Áron
FM

A szponzoromtól kaptam ezt a kurzust és nagyon sokat segített! Ennek köszönhetően már sokkal otthonosabban mozgok ebben a közegben. Érthetően le van írva amire szükség van a munkához.

Szabó Vera
FM World

Nagyon jó tananyag, sok újat lehet tanulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Pócsiné Görbe Mária - Amway, Forever, Avon - Nyírbátor
Pócsiné Görbe Mária
Amway, Forever, Avon – Nyírbátor

Ez is érdekelhet