Barion Pixel

Készletképzés

Az MLM-ben készletképzés negatív eredetű szó és általában akkor beszélünk róla, amikor a hálózatépítő közel van egy magasabb minősülési szinthez és a nagyobb jutalék érdekben megvásárolja a szintet, amivel készletet képez – olyan készletet, amit pillanatnyilag, vagy később sem tud eladni – tehát nem azért vásárol, mert megrendelték tőle.

Akkor is előfordul készletképzés, amikor havi aktivitást kell megvásárolni és azt nem tudja elhasználni vagy eladni a hálózatépítő.

A készletképzés nem keverendő össze, amikor a termékforgalmazó egy akció alkalmával előre, a nagyobb haszon reményében olcsóbban bekészletez magának termékeket, mert ezekről tudja, hogy el fogja tudni adni teljes áron.

A készletképzés arra vonatkozik, amikor muszáj megvenni a terméket, de az sok esetben a hálózatépítőn marad, amit aztán kidob, mert megromlik vagy elajándékoz és nem származik belőle haszna – csak veszít rajta.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

A csoportunk vezetője ajánlotta ezt a tanfolyamot és felülmúlta minden várakozásomat, így csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek mlm üzlete van.

Tóth Áron
FM

Rendszerezettségével, egymásra épült tudásanyaggal hasznos összefoglaló kezdőknek és haladóknak is.

dr. Kun László
MDC – Budapest

Fantasztikus leckék! Aki tanulni akar itt mindent megtalál. Csak ajánlani tudom!

Montlika Ferencné DuoLife
Montlika Ferencné
DuoLife
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)