Barion Pixel

Készletképzés

Az MLM-ben készletképzés negatív eredetű szó és általában akkor beszélünk róla, amikor a hálózatépítő közel van egy magasabb minősülési szinthez és a nagyobb jutalék érdekben megvásárolja a szintet, amivel készletet képez – olyan készletet, amit pillanatnyilag, vagy később sem tud eladni – tehát nem azért vásárol, mert megrendelték tőle.

Akkor is előfordul készletképzés, amikor havi aktivitást kell megvásárolni és azt nem tudja elhasználni vagy eladni a hálózatépítő.

A készletképzés nem keverendő össze, amikor a termékforgalmazó egy akció alkalmával előre, a nagyobb haszon reményében olcsóbban bekészletez magának termékeket, mert ezekről tudja, hogy el fogja tudni adni teljes áron.

A készletképzés arra vonatkozik, amikor muszáj megvenni a terméket, de az sok esetben a hálózatépítőn marad, amit aztán kidob, mert megromlik vagy elajándékoz és nem származik belőle haszna – csak veszít rajta.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden egyes lecke szuper és sokat tanultam belőlük. 🙂

Pulainé Muskatal Bea
Biocom4you – Sajószöged

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

A szponzoromtól kaptam ezt a kurzust és nagyon sokat segített! Ennek köszönhetően már sokkal otthonosabban mozgok ebben a közegben. Érthetően le van írva amire szükség van a munkához.

Szabó Vera
FM World
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)