Konverzió

Konverzió az, amikor például egy hirdetés útján érkezik egy vevőd és vásárol. Ez egy konverzió. Vagy amikor a hirdetésed alapján valaki csatlakozik a hálózatodhoz. Ez is egy konverzió. Tulajdonképpen a konverziót Célnak is nevezhetnénk. A célod, hogy elérj valamit és ha az sikerült, akkor az egy konverzió.

Fontos kifejezés és eszköz, amit használnod kell, mert ezzel mérjük a hatékonyságot és a megtérülést. Például ha 100.000 Ft-ért hirdettél januárban és 100 konverziód volt, de februárban ugyanez a 100.000 Ft-os hirdetés csupán 50 konverziót hozott, akkor látod belőle, hogy valami nem stimmel és meg kell találnod az okát, hogy javítani tudj rajta. Ha érted és méred a konverziódat (legyen az bármilyen cél), akkor sokkal hatékonyabb leszel és több pénzt fogsz keresni az MLM üzleteddel.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)