Barion Pixel

Konverzió

Konverzió az, amikor például egy hirdetés útján érkezik egy vevőd és vásárol. Ez egy konverzió. Vagy amikor a hirdetésed alapján valaki csatlakozik a hálózatodhoz. Ez is egy konverzió. Tulajdonképpen a konverziót Célnak is nevezhetnénk. A célod, hogy elérj valamit és ha az sikerült, akkor az egy konverzió.

Fontos kifejezés és eszköz, amit használnod kell, mert ezzel mérjük a hatékonyságot és a megtérülést. Például ha 100.000 Ft-ért hirdettél januárban és 100 konverziód volt, de februárban ugyanez a 100.000 Ft-os hirdetés csupán 50 konverziót hozott, akkor látod belőle, hogy valami nem stimmel és meg kell találnod az okát, hogy javítani tudj rajta. Ha érted és méred a konverziódat (legyen az bármilyen cél), akkor sokkal hatékonyabb leszel és több pénzt fogsz keresni az MLM üzleteddel.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife

Rendszerezettségével, egymásra épült tudásanyaggal hasznos összefoglaló kezdőknek és haladóknak is.

dr. Kun László
MDC – Budapest
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)