Barion Pixel

Törzsvásárló

Az MLM-ben törzsvásárló lehet egy regisztrált tag a hálózatodban, aki nem épít üzletet csak azért csatlakozott a céghez, hogy olcsóbban, tagi áron tudjon magának vásárolni. Vannak olyan MLM cégek, ahol van belépő csomag, de lehetséges törzsvásárlóként regisztrálni, majd így olcsóbban vásárolni, de a törzsvásárlói státusszal nem lehet hálózatot építeni, az csupán az olcsóbb vásárlásra jogosít. Általában az ilyen cégek lehetőséget adnak rá, hogy a törzsvásárlói státuszt felminősítsék a tagok teljes értékű disztribútorrá valamilyen feltétel teljesülése esetén, például a kezdőcsomag megvásárlásával, így a kezdetben törzsvásárlóként regisztrált tag a továbbiakban építheti az MLM üzletet.

Törzsvásárló lehet még egy olyan személy is, aki nem szeretne csatlakozni a céghez és drágábban, de rendszeresen katalógus áron vásárol tőled.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova

A csoportunk vezetője ajánlotta ezt a tanfolyamot és felülmúlta minden várakozásomat, így csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek mlm üzlete van.

Tóth Áron
FM

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)