Végtelen mélység

A végtelen mélység egy jól hangzó marketingfogás, amit a tapasztalatlan, vagy rosszabb esetben az etikátlan hálózatépítők használnak. A valóságban az MLM-ben nincs végtelen mélységig kifizetés. Ez csak illúzió, mert ha a kompenzációs terv mégis tartalmazna ilyet, akkor jobban megfigyelve minél mélyebb szintre megyünk, annál kevesebb jutalékot ad. Ha másképp tenné, tönkre menne.

Breakaway típusú kompenzációs terveknél szokták a leggyakrabban (helytelenül) használni a hálózatépítők a végtelen mélységig járó jutalékot, mert ott a levált ág / ágak után bónuszt adnak a cégek – elsőre tűnhet úgy, hogy végtelen mélységig fizet a cég, de jobban megnézve a gyakorlatban ez elenyésző összeg a teljes levált ág forgalmához képest.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife

Nagyon hasznos, gyakorlati példákkal bemutatót kiváló anyag. Nagyon tetszett, sokat tanultam belőle. Mindenkinek ajánlani tudom.

Bátai Dóra - Bemer Group - Budapest
Bátai Dóra
Bemer Group – Budapest

Nagyon szuper tananyag! Már az első lecke után jöttek az új üzlettársak. Köszönöm szépen, mindenkinek ajánlom.

Kertészné Bíró Erzsébet - J'erelia - Martfű
Kertészné Bíró Erzsébet
J’erelia – Martfű
« Vissza az MLM szótárba (idegen szavak magyarázata)