Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

Ezeket ne csináld, ha MLM-ezel

Óriási hibák, amiket talán Te is naponta elkövetsz

Rengeteg pénzt, időt, energiát és barátot veszítesz, ha az alábbi hibákat Te is elköveted nap mint nap az MLM munkád során. Nekünk több tíz millió forintunkba és megszámlálhatatlan barátunkba került, mert nem volt, aki felhívja rá a figyelmünket, ezért a saját kárunkon kellett rájönnünk.

Azért fontos ezeket tudnod, mert nincsenek leírva a könyvekben, pedig ezzel kellene kezdődniük kivétel nélkül mindnek. A szponzorodnak és szponzorként Neked is nagy hangsúlyt kellene fektetned rá, hogy elmagyarázd és megértesd az általad becsatlakoztatott embereknek a helytelen MLM kommunikáció okozta kárt.

Számtalan rossz MLM kommunikációs módszer létezik, ami zavarja az embereket és ezekkel nem csak a Te saját magad megítélése romlik, hanem a komplett MLM szakmáé is, ami azt eredményezi, hogy megnehezíti a csapatod tagjainak – de a Tőled független emberek – munkáját egyaránt.

Amikor valaki a megkeresésedre elzárkózik az MLM-től, vagy amikor azt érzed mindenki csak ellened van, az pont emiatt a hibák miatt alakul ki másokban.

A Networker Akadémia kiemelkedően fontosnak tartja, hogy minél több MLM-ben dolgozóval megértesse azokat a gyakran elkövetett MLM kommunikációs hibákat, módszereket, melyekkel zavarnak másokat és olyan technikákat tanítson számukra, melyekkel nem zaklatnak olyanokat, akik elzárkóznak az MLM-től vagy az adott terméktől.

Nézzük is meg pontosan mik ezek a hibák, továbbá hogyan tudsz ezeken javítani, hogy véletlenül se legyél az a nyomulós, tenyérbemászó, ripacs, szektás MLM-es, akit messziről elkerülnek az ismerősei, de még az ismeretlen jelöltjei is, akikkel megpróbálja felvenni a kapcsolatot egy sablon üzenettel a közösségi média segítségével:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova

Fantasztikus leckék! Aki tanulni akar itt mindent megtalál. Csak ajánlani tudom!

Montlika Ferencné DuoLife
Montlika Ferencné
DuoLife

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife

Ez is érdekelhet