Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

Kit érdemes szponzorálnod az MLM üzletedben?

...hogy ne csak az idődet pazarold!

Ebben a leckében meghatározzuk a célodat a szponzoráció kapcsán. Megvizsgáljuk, hogy kit érdemes szponzorálnod és kit nem.

Mutatunk egy módszert, amivel kiderítheted még a beszélgetés elején, hogy érdemes-e egyáltalán folytatni a prezentációt vagy inkább hagyd ott a jelöltet, mert úgy sem lesz belőle semmi és csak az idődet pazarlod vele.

Szó esik még a távszponzoráció előnyeiről és hátrányairól is, hogy el tudd dönteni merre haladhass tovább a hatékony üzletépítés útján és elkerüld a további időpazarlást, íme:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife

Csak azt sajnálom, hogy nem találtam rá előbb!!! Hogy mennyi bosszúságtól megkíméltem volna magam!!!

Juhász Petra
Amway

Jól felépített rendszerben következnek a témák. Jól követhető.

Keitz Miklós
ASEA Global – Pécs

Ez is érdekelhet