LECKE
Népszerű lecke

MLM Burnout, avagy kiégés – Hogyan ismered fel és mit tehetsz ellene, hogy ne veszíts pénzt és lendületet miatta?

A kiégés kialakulásának hátterében leggyakrabban a túlzott, folyamatosan magas elvárások, a teljesítmény kényszer, a motiváció, az elismerés hiánya, a túl sok munka, a monotónia, a nem megfelelő légkör és a hiányos eszköztár áll. Ilyen esetekben érzelmileg és fizikailag jelentkező kifáradás jön létre, melynek következménye a kiégés.

A kiégés velejárója a csökkenő teljesítmény, a rossz hangulat, a folyamatos fáradtság, az enerváltság, az újítások, ötletek hiánya, a személyiségbeli negatív változások, az intolerancia, az érdektelenség, a folyamatos problémák és a negatívizmus, ezért mindenképp kezelned kell a kialakult helyzetet, de a legjobb, ha nem is engedsz neki teret és a megelőzésre koncentrálsz.

A kiégés kialakulásában nagy szerepet játszanak az egyéni képességek is, mivel nem vagyunk egyformák, minden ember más módon tud megküzdeni a problémáival, másképpen dolgozza fel az őt ért impulzusokat.

A kiégésnek egyéni, személyes okai is lehetnek, például, amikor túl sokat vársz el magadtól, nagyon könnyen kialakulhat nálad is a kiégés. A kutatások rámutattak arra, hogy a teljesítményorientált embereknél az esetleges sikertelenségek miatti kudarcérzet hamarabb vezet MLM kiégéshez, mint azoknál, akik alacsonyabb elvárásokat támasztanak önmagukkal szemben a hálózatépítésük során.

Összességében minden MLM hálózatépítőt érint a kiégés, akár tudomást vesznek róla, akár nem. A bournout szindróma ott lebeg minden Networker feje fölött, mint Demoklész kardja.

A kiégés nem az egyik pillanatról a másikra kialakuló állapot, hanem hosszú távú folyamat és több szakaszból áll. Aki nem ismeri (fel) ezeket a szakaszokat időben, az már csak a nem kívánt végeredménnyel szembesül: a kiégéssel. A kiégés állapotából pedig nehéz kijönni és sok kárt okoz az MLM üzletedben, ezért fontos a megelőzés vagy az időben felismerés, hogy orvosolni lehessen a problémát.

A kiégéshez vezető út a kezdeti lelkesedés szakaszától a teljes motiváció vesztésig tart, ezért komolyan kell venni. A munkád hatékonysága és a lelkesedésed lépésről-lépésre csökken miatta. Magánéleti problémák és a hálózatodon belül konfliktusok kialakulásához vezetnek. Pénzt és munkatársakat veszítesz miatta. Csökken, megáll vagy rosszabb esetben visszafelé kezd fejlődni a hálózatod, ezért nem engedheted meg magadnak, hogy kiégj!

Az MLM kiégés felismerhető, kezelhető, sőt meg is előzhető.

A csökkenő teljesítmény, a lehangoltság, a fáradtság és a motiválatlanság hátterében nagyon sok esetben kiégés áll. Sokan nem vesznek róla tudomást, Mi is a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy a kiégés bizony létezik az MLM hálózatépítés során és ez az állapot nem engedi, hogy produktív legyél. Pedig az MLM üzleted és ezzel együtt a jutalékod nagysága a produktivitásodtól és a hatékonyságodtól függ. Ha ki vagy égve, akkor nem vagy se produktív, se hatékony. Csak kínlódsz, az üzleted egyáltalán nem-, vagy rosszabb esetben visszafelé fejlődik. Ettől még jobban befeszülsz és negatív spirálba kerülsz. Ez egy ördögi kör, amiből mielőbb ki kell jönnöd. Vagy a legjobb, ha soha sem kerülsz bele!

Ez a lecke segít elkerülni, felismerni és ha már meg van a baj kezelni a kiégés problémát, hogy ne okozzon kárt neked a burnout szindróma az MLM munkád során, az üzleted fejlődésében és a jutalékod alakulásában:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Fantasztikus leckék! Aki tanulni akar itt mindent megtalál. Csak ajánlani tudom!

Montlika Ferencné DuoLife
Montlika Ferencné
DuoLife

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group

Csak azt sajnálom, hogy nem találtam rá előbb!!! Hogy mennyi bosszúságtól megkíméltem volna magam!!!

Juhász Petra
Amway

Ez is érdekelhet