Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

MLM Burnout, avagy kiégés – Hogyan ismered fel és mit tehetsz ellene, hogy ne veszíts pénzt és lendületet miatta?

A kiégés kialakulásának hátterében leggyakrabban a túlzott, folyamatosan magas elvárások, a teljesítmény kényszer, a motiváció, az elismerés hiánya, a túl sok munka, a monotónia, a nem megfelelő légkör és a hiányos eszköztár áll. Ilyen esetekben érzelmileg és fizikailag jelentkező kifáradás jön létre, melynek következménye a kiégés.

A kiégés velejárója a csökkenő teljesítmény, a rossz hangulat, a folyamatos fáradtság, az enerváltság, az újítások, ötletek hiánya, a személyiségbeli negatív változások, az intolerancia, az érdektelenség, a folyamatos problémák és a negatívizmus, ezért mindenképp kezelned kell a kialakult helyzetet, de a legjobb, ha nem is engedsz neki teret és a megelőzésre koncentrálsz.

A kiégés kialakulásában nagy szerepet játszanak az egyéni képességek is, mivel nem vagyunk egyformák, minden ember más módon tud megküzdeni a problémáival, másképpen dolgozza fel az őt ért impulzusokat.

A kiégésnek egyéni, személyes okai is lehetnek, például, amikor túl sokat vársz el magadtól, nagyon könnyen kialakulhat nálad is a kiégés. A kutatások rámutattak arra, hogy a teljesítményorientált embereknél az esetleges sikertelenségek miatti kudarcérzet hamarabb vezet MLM kiégéshez, mint azoknál, akik alacsonyabb elvárásokat támasztanak önmagukkal szemben a hálózatépítésük során.

Összességében minden MLM hálózatépítőt érint a kiégés, akár tudomást vesznek róla, akár nem. A bournout szindróma ott lebeg minden Networker feje fölött, mint Demoklész kardja.

A kiégés nem az egyik pillanatról a másikra kialakuló állapot, hanem hosszú távú folyamat és több szakaszból áll. Aki nem ismeri (fel) ezeket a szakaszokat időben, az már csak a nem kívánt végeredménnyel szembesül: a kiégéssel. A kiégés állapotából pedig nehéz kijönni és sok kárt okoz az MLM üzletedben, ezért fontos a megelőzés vagy az időben felismerés, hogy orvosolni lehessen a problémát.

A kiégéshez vezető út a kezdeti lelkesedés szakaszától a teljes motiváció vesztésig tart, ezért komolyan kell venni. A munkád hatékonysága és a lelkesedésed lépésről-lépésre csökken miatta. Magánéleti problémák és a hálózatodon belül konfliktusok kialakulásához vezetnek. Pénzt és munkatársakat veszítesz miatta. Csökken, megáll vagy rosszabb esetben visszafelé kezd fejlődni a hálózatod, ezért nem engedheted meg magadnak, hogy kiégj!

Az MLM kiégés felismerhető, kezelhető, sőt meg is előzhető.

A csökkenő teljesítmény, a lehangoltság, a fáradtság és a motiválatlanság hátterében nagyon sok esetben kiégés áll. Sokan nem vesznek róla tudomást, Mi is a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy a kiégés bizony létezik az MLM hálózatépítés során és ez az állapot nem engedi, hogy produktív legyél. Pedig az MLM üzleted és ezzel együtt a jutalékod nagysága a produktivitásodtól és a hatékonyságodtól függ. Ha ki vagy égve, akkor nem vagy se produktív, se hatékony. Csak kínlódsz, az üzleted egyáltalán nem-, vagy rosszabb esetben visszafelé fejlődik. Ettől még jobban befeszülsz és negatív spirálba kerülsz. Ez egy ördögi kör, amiből mielőbb ki kell jönnöd. Vagy a legjobb, ha soha sem kerülsz bele!

Ez a lecke segít elkerülni, felismerni és ha már meg van a baj kezelni a kiégés problémát, hogy ne okozzon kárt neked a burnout szindróma az MLM munkád során, az üzleted fejlődésében és a jutalékod alakulásában:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Jól felépített rendszerben következnek a témák. Jól követhető.

Keitz Miklós
ASEA Global – Pécs

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife

Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden egyes lecke szuper és sokat tanultam belőlük. 🙂

Pulainé Muskatal Bea
Biocom4you – Sajószöged

Ez is érdekelhet