Barion Pixel
LECKE
Népszerű lecke

MLM tévhitek és kifogások listája

+ egy működő módszer, mellyel kezelni tudod ezeket.

[dropcap]A[/dropcap]z emberi leleményesség határtalan, ha kifogásokról és magyarázkodásokról van szó.  Mindenkinek vannak meggyőződései, de nem minden meggyőződés helyes, amivel nincs is gond. A probléma akkor kezdődik, ha beindul a népbutítás-gépezet és a helytelen meggyőződést le akarja nyomni valaki a másik torkán miszerint

Márpedig az úgy van és kész! Te ostoba vagy, nem érted!

Ebben a részben összegyűjtöttük neked azokat a buta városi legendákat, amikkel a pályafutásunk során találkoztunk, hogy Téged már ne érjenek váratlanul és amikor valamelyikkel találkozol majd, akkor a megfelelő információ birtokában már magabiztosan tudd kezelni, ezzel elkerülve a kínos szituációkat.

Íme a lista:

🔒 ZÁROLT TARTALOM 🔒

A lecke tovább olvasásához jelentkezz a lenti gomb megnyomásával az MLM Hálózatépítés Online Tanfolyamra és tanulj a saját tempódban, kényelmesen otthonról vagy utazás közben.

 

Ma csupán 15.000 Ft (150.000 Ft helyett) a teljes MLM Hálózatépítés Online Tanfolyam, amivel minden Leckét elérsz itt az Akadémia oldalán. Például ezt is! Sőt, minden további leckét is, ami a jövőben megjelenik majd.

 

Tanuld meg az MLM gyakorlati lépéseit és keress több pénzt az MLM üzleteddel, mint valaha! Jelentkezz a tanfolyamra ma akciós áron! Annyira biztosak vagyunk benne, hogy a hasznodra válik, hogy 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a Tanfolyamra.

mlm hálózatépítés 100% pénz visszafizetési garancia

 

JELENTKEZEM 🔓

Már megvásároltad a tanfolyamot?
Ide kattintva tudsz belépni

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden egyes lecke szuper és sokat tanultam belőlük. 🙂

Pulainé Muskatal Bea
Biocom4you – Sajószöged

Köszönöm nektek végre tudom miért nem dolgoztak eddig az embereim. A tanfolyam elvégzése óta sokkal könnyebb velük a munka és tök ügyesek 🙂

Szabó Katalin
Biocom

Amióta megfogadtam a tanácsotokat hogy ne személyesen egyenként oktassam a csapatom tagjait hanem helyette ajánljam nekik az mlm tanfolyamot azóta sokkal több idő jut az új emberek becsatlakoztatására és a csapatom is sokkal ügyesebb nagyobb lett a havi forgalmuk. 🙂 Még egyszer köszönöm!

Kovács Angéla
Jeunesse

Ez is érdekelhet