LECKEMLM Blog
Népszerű lecke

Mit NE csinálj az MLM és Network Marketing munkád során

...mert könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz

Sok helyen esik szó róla, hogyan és mit csinálj az MLM munkád során, de arról már nem, hogy mit NE!

[box type=”warning” align=”alignleft” class=”” width=””]Se Neked, se pedig a szakma megítélésének nem tesz jót, ha nem megfelelő módon kommunikálod az MLM üzleted vagy a terméked! Az emberek többségét kimondottan zavarja néhány tipikus, rosszul beidegződött sablon MLM-es kommunikáció, ami szájról-szájra terjed a csoportokban, mint valami vírus.[/box]

Mindenkinek, aki MLM-mel foglalkozik erősen ajánljuk:

Az MLM munkával az a gond, hogyha hülyeséget csinálsz, akkor az esetek 99%-ban nem szólnak rád, hogy ezt nem így kellene, mert az ismerőseid vagy akár vadidegenek nem szeretnének veled konfrontálódni. De ha nem tudod, hogy hibázol, akkor hogyan tanulhatnál belőle?

A megoldás, hogy első kézből, azoktól a személyektől tudd meg, hogy mik azok a viselkedési, kommunikációs formák (megkeresések, üzenetek, videók, kommunikciók, stb), akiket ezek a legjobban taszítják, idegesítik és pont az ellenkező hatást váltja ki belőlük, mint amit el szeretnél érni.

De hol találsz ilyet, ha neked nem mondják el és csak a hátad mögött beszélnek róla? Az évek során rengeteg ilyennel találkoztunk és ezeket képernyőmentésekkel és sztorikkal összegyűjtöttünk számodra az “Ezeket ne csináld, ha MLM-ezel” című leckében, amiből végre megtudhatod mi a gond a kommunikációddal, hogy emiatt

  • semmiképp se veszítsd el a barátaidat.
  • ne legyél nevetség tárgya.
  • ne legyél egy újabb szektás elmebeteg az idegen jelöltjeid szemében.
  • és meglásd a hibát a kommunikációdban, hogy javítani tudd a jobb eredmény érdekében.

De addig is, amíg megtanulod a fent ajánlott leckét, álljon itt egy szórakoztató – remélhetőleg elrettentő – videó, amiben Janklovics Péter mutat be néhány tipikus hibát a teljesség igénye nélkül azok közül, amit véletlen se csinálj, ha MLM-ezel. Kezdőként nagyon könnyű ezekbe a hibákba beleesni, szinte észre sem veszed. Bár a videó némileg túloz és vicces, de tudjuk, hogy minden viccnek a fele igaz.

 

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Fantasztikus leckék! Aki tanulni akar itt mindent megtalál. Csak ajánlani tudom!

Montlika Ferencné DuoLife
Montlika Ferencné
DuoLife

Ma meglett a 100. belépőm az itt tanultakkal 🙂 Köszönöm a rengeteg hasznos információt

Rácz László
LifeCare

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group

Ez is érdekelhet