Barion Pixel
MLM Blog
Népszerű lecke

Ezt rontja el sok MLM hálózatépítő – ezért nem fejlődik a hálózatuk

Tanulj belőle és Te már ne kövesd el ezt a hibát!

Csatlakoztál egy MLM céghez, lelkiismeretesen végzed a munkád nap mint nap, könyveket olvasol és előadásokat is nézel a témában, de a fene vigye el, mégsem úgy fejlődik a hálózatod, ahogyan azt szeretnéd?

Ha magadra ismersz, akkor itt a megoldás a problémádra.

Probléma: az embereid nem tudják mit és hogyan kell csinálniuk.

Megoldás: tanítsd meg nekik.

Tanítod őket, de úgy sem megy?

Akkor a klasszikus MLM tanítási módszert inkább felejtsd el, mert ahogy a gyakorlat is mutatja ma már nem hatékony. Haladjunk a korral! Használd ki a kor vívmányait, azt, amiről elődeink csak álmodoztak: az internet és a számítástechnika adta korlátlan lehetőségeket.

Hogyan zajlott eddig az üzletépítés?

Egyenként tanítgattad az embereidet, majd 2 napig magad alatt voltál, amikor hónapok múltán azt mondta az egyik:

Ez nem nekem való!

…és azzal a nemes egyszerűséggel abbahagyta az MLM-et. Vagy jól megtanítottad mindenre és átment egy másik céghez, egy másik szponzornak pénzt keresni. Ezért nettó időpocsékolás volt a rászánt időd!

Ne kínozd magad tovább, van erre is megoldás.

Régebben 2 nagyobb csoportra lehetett bontani az MLM munkát, amiből pénz származott:

  • új emberek toborzása
  • megtanítani őket (személyesen) arra, amit csinálniuk kell

Ha ezt a kettőt jó arányban végezték a hálózatépítők, akkor jól kerestek. Ha valamelyik döcögött, akkor a hálózatuk sem működött úgy, ahogyan azt szerették volna.

Órákat és rengeteg kilométert utaztak egy-egy nap, hogy taníthassák az embereiket, mert jól tudták, hogy hiába a becsatlakoztatás, ha nem tudják mit kell csinálniuk az embereknek, akkor nem fog pénzt keresni senki – se a szponzor, se a szponzorált.

De akkor még nem volt internet!

Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem kell utazgatnod és magyaráznod, ezért arra tudsz koncentrálni, ami a legtöbb pénz hozza neked: az új emberek toborzására.

De mi lesz az emberek tanításával? Honnan fogják tudni mit kell tenniük?

Az oktatást megoldja helyetted ezentúl a Networker Akademia online MLM Tanfolyam.

Használd ki! Csak annyi a dolgod, hogy elmondod az embereidnek, hogyha több pénzt akarnak keresni az MLM-mel, akkor jelentkezzenek ők is az MLM tanfolyamra és tanulják meg hogyan kell hatékonyan hálózatot építeni.

Neked pedig több szabadidőd és energiád marad az emberek toborzására, hogy tovább növekedhessen a hálózatod és a jutalékod.

Oszd meg ezt a linket a csapatod tagjaival: www.NetworkerAkademia.hu/MLM-Suli

Biztasd őket, hogy ők is osszák meg az embereikkel – de persze csak miután ők már tanulják ezt a szakmát, mert az nem járja, hogy másokkal csináltatunk mindent, mi meg, mint a lottón várjuk a milliókat.

Ez Rád is igaz!

Te vagy a sorban az első, az egész veled kezdődik. Ha Te tanulsz, akkor mások is követik a példád és tanulni fognak, amitől növekszik a hálózatod és több pénzt keresel az MLM-mel.

Te már elvégezted az MLM Tanfolyamot?

Akkor ne kínlódj az itt megtanultak személyes tovább tanításával. Hatás többszörözz és hatékonyabb leszel, ha a tanítást az MLM Tanfolyamra bízod, mert egy ekkora anyagot egyenként megtanítani az embereidnek a világ összes ideje sem elegendő, ráadásul nem is a Te feladatod. Inkább szánj időt a családodra, a hobbidra, vagy ha munkamániás vagy és téged csak az MLM érdekel, akkor az új emberek toborzására.

Az MLM tanítást meg bízd az MLM tanfolyamra. Használd ki a modern technika hatás többszöröző lehetőségét és ajánld a tanfolyamot a csapatod tagjainak, hogy minél ügyesebbek legyenek és ezáltal egy zsák pénzt keressetek együtt, közösen: www.NetworkerAkademia.hu/MLM-Suli

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Több mint elég! Még csak a leckék felénél járok, de ebben a hónapban már dupláztam a jutalékomat! Köszi a tanácsokat!

Lukács Péter
DXN

Rendkívül jól összeállított tanfolyam, mindent tudást, információt magába foglal, amire szükségem van ahhoz, hogy sikeres legyek az MLM üzletemben.

Csiki Melinda
Biocom – Budapest

Köszönöm nektek végre tudom miért nem dolgoztak eddig az embereim. A tanfolyam elvégzése óta sokkal könnyebb velük a munka és tök ügyesek 🙂

Szabó Katalin
Biocom

Ez is érdekelhet