MLM Blog
Népszerű lecke

Ezt rontja el sok MLM hálózatépítő – ezért nem fejlődik a hálózatuk

Tanulj belőle és Te már ne kövesd el ezt a hibát!

Csatlakoztál egy MLM céghez, lelkiismeretesen végzed a munkád nap mint nap, könyveket olvasol és előadásokat is nézel a témában, de a fene vigye el, mégsem úgy fejlődik a hálózatod, ahogyan azt szeretnéd?

Ha magadra ismersz, akkor itt a megoldás a problémádra.

Probléma: az embereid nem tudják mit és hogyan kell csinálniuk.

Megoldás: tanítsd meg nekik.

Tanítod őket, de úgy sem megy?

Akkor a klasszikus MLM tanítási módszert inkább felejtsd el, mert ahogy a gyakorlat is mutatja ma már nem hatékony. Haladjunk a korral! Használd ki a kor vívmányait, azt, amiről elődeink csak álmodoztak: az internet és a számítástechnika adta korlátlan lehetőségeket.

Hogyan zajlott eddig az üzletépítés?

Egyenként tanítgattad az embereidet, majd 2 napig magad alatt voltál, amikor hónapok múltán azt mondta az egyik:

Ez nem nekem való!

…és azzal a nemes egyszerűséggel abbahagyta az MLM-et. Vagy jól megtanítottad mindenre és átment egy másik céghez, egy másik szponzornak pénzt keresni. Ezért nettó időpocsékolás volt a rászánt időd!

Ne kínozd magad tovább, van erre is megoldás.

Régebben 2 nagyobb csoportra lehetett bontani az MLM munkát, amiből pénz származott:

  • új emberek toborzása
  • megtanítani őket (személyesen) arra, amit csinálniuk kell

Ha ezt a kettőt jó arányban végezték a hálózatépítők, akkor jól kerestek. Ha valamelyik döcögött, akkor a hálózatuk sem működött úgy, ahogyan azt szerették volna.

Órákat és rengeteg kilométert utaztak egy-egy nap, hogy taníthassák az embereiket, mert jól tudták, hogy hiába a becsatlakoztatás, ha nem tudják mit kell csinálniuk az embereknek, akkor nem fog pénzt keresni senki – se a szponzor, se a szponzorált.

De akkor még nem volt internet!

Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem kell utazgatnod és magyaráznod, ezért arra tudsz koncentrálni, ami a legtöbb pénz hozza neked: az új emberek toborzására.

De mi lesz az emberek tanításával? Honnan fogják tudni mit kell tenniük?

Az oktatást megoldja helyetted ezentúl a Networker Akademia online MLM Tanfolyam.

Használd ki! Csak annyi a dolgod, hogy elmondod az embereidnek, hogyha több pénzt akarnak keresni az MLM-mel, akkor jelentkezzenek ők is az MLM tanfolyamra és tanulják meg hogyan kell hatékonyan hálózatot építeni.

Neked pedig több szabadidőd és energiád marad az emberek toborzására, hogy tovább növekedhessen a hálózatod és a jutalékod.

Oszd meg ezt a linket a csapatod tagjaival: www.NetworkerAkademia.hu/MLM-Suli

Biztasd őket, hogy ők is osszák meg az embereikkel – de persze csak miután ők már tanulják ezt a szakmát, mert az nem járja, hogy másokkal csináltatunk mindent, mi meg, mint a lottón várjuk a milliókat.

Ez Rád is igaz!

Te vagy a sorban az első, az egész veled kezdődik. Ha Te tanulsz, akkor mások is követik a példád és tanulni fognak, amitől növekszik a hálózatod és több pénzt keresel az MLM-mel.

Te már elvégezted az MLM Tanfolyamot?

Akkor ne kínlódj az itt megtanultak személyes tovább tanításával. Hatás többszörözz és hatékonyabb leszel, ha a tanítást az MLM Tanfolyamra bízod, mert egy ekkora anyagot egyenként megtanítani az embereidnek a világ összes ideje sem elegendő, ráadásul nem is a Te feladatod. Inkább szánj időt a családodra, a hobbidra, vagy ha munkamániás vagy és téged csak az MLM érdekel, akkor az új emberek toborzására.

Az MLM tanítást meg bízd az MLM tanfolyamra. Használd ki a modern technika hatás többszöröző lehetőségét és ajánld a tanfolyamot a csapatod tagjainak, hogy minél ügyesebbek legyenek és ezáltal egy zsák pénzt keressetek együtt, közösen: www.NetworkerAkademia.hu/MLM-Suli

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Érthető, jól összeállított tananyag!

Horváth Tiborné
LR – Nova

Fantasztikus leckék! Aki tanulni akar itt mindent megtalál. Csak ajánlani tudom!

Montlika Ferencné DuoLife
Montlika Ferencné
DuoLife

Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden egyes lecke szuper és sokat tanultam belőlük. 🙂

Pulainé Muskatal Bea
Biocom4you – Sajószöged

Ez is érdekelhet