LECKEMLM Blog
Népszerű lecke

Az egyik legnagyobb hiba az MLM hálózatépítés során – Te is elköveted?

A hálózatépítők többségét érzelmileg befolyásolja, hogy ki csatlakozik hozzájuk és ki nem. Kiszemelnek maguknak néhány embert és addig zaklatják őket az üzletükkel, míg végül nagy nehezen beadják a derekukat, csatlakoznak, de nem csinálnak semmit. Teljes időpazarlás.

Egy átlagos hálózatépítő mindenkit behoz a csoportjába a forgalom reményében, de az emberei fele azért van még mindig az üzletében, mert pátyolgatja őket. Forgalmat viszont nemigazán csinálnak, leginkább csak panaszkodnak, de azt állandó jelleggel.

Ezekkel az emberekkel nem éri meg foglalkozni, mert egyszerűen nincs rájuk idő a rengeteg teendő mellett és jutalék sem származik belőlük. Ahhoz, hogy sok jutalékot keress az MLM üzleteddel, ki kell válogatnod az embereket, akiket csatlakoztatsz a hálózatodba, különben csak az idődet fecsérled velük.

Ha egy nagy vállalat elnöke lennél, akkor Te sem vennél fel minden jöttmentet az utcáról értékesítőnek és menedzsernek. Akkor a saját kis vállalkozásodba miért tennéd?

Csak az amatőrök győzködnek és magyarázkodnak! A profik válogatnak.

Ezentúl válogass Te is! Játékként fogd fel a munkatárs toborzást. A játék lényege, hogy átválogatod az embereket az alábbiak szerint:

  • aki akar üzletet építeni
  • aki nem akar
  • aki még gondolkodik rajta

Ezen belül is szelektálnod kell, mert aki akar üzletet építeni még közel sem biztos, hogy alkalmas is rá. Segítséget, hogy hogyan tudsz szelektálni könnyedén a jelöltek között az alábbi leckében találsz: Kit érdemes szponzorálnod az MLM üzletedben?

Ahhoz, hogy találj olyanokat, akik akarnak hálózatot építeni (esetleg értékesíteni vagy csupán vásárolni), ahhoz a megfelelő életszakaszban kell megkeresned őket az ajánlatoddal, hogy a legnagyobb eredményt érhesd el. Mindegy, hogy terméket akarsz értékesíteni számukra vagy az üzleti lehetőséget ajánlod, a siker érdekében erre mindig ügyelned kell.

Honnan tudod ki van éppen abban a helyzetben, ami számodra és számára is a legmegfelelőbb? Ezt az alábbi leckéből tudod megtanulni: Ezért kapod az elutasításokat az MLM-ben: Vásárlási ciklusok

A válogatós játékot talán a legegyszerűbben egy tölcsérhez lehetne hasonlítani. Beteszel a tölcsérbe heti 20-40 embert és az alján kijön az a néhány, akikre szükséged van a hálózatépítéshez.

Működő és hatékony MLM toborzási és hálózatépítési technika tanfolyam oktatás képzés és online tréning

A többiek egy része teljesen alkalmatlan erre a munkára. Egyesek jelenleg nincsenek abban az életszakaszban, hogy ebbe belevágjanak és lesznek olyanok is, akik csak terméket szeretnének vásárolni.

Fontos, hogy ebbe a tölcsérbe tömegeket kell tenned. Nem kettőt meg négyet hetente, hanem 20-at – 40-et, vagy még többet. Minél többet teszel bele, annál többet tudsz válogatni. Minél több embert válogatsz át, annál több lesz a jutalékod.

“De hogyan tudok hetente ennyi embert begyűjteni? Állandóan visszautasítanak.”

Akkor az alábbi leckében található módszer a segítségedre lesz: Új emberek toborzása az MLM üzletedbe hatékonyan, kevesebb visszautasítással

Hogy mit csinálnak, milyen hibát követnek el a legtöbben, amikor elkezdik az MLM üzletüket?

Becsatlakoztatnak néhány rokont és ismerőst abban a fázisban, amikor talán még nem is kellene ezt tenniük, mert fogalmuk sincs mit csinálnak, nem tudják hogyan kell MLM-ezni. De Lacikát, a szomszéd kertész fiát is megkörnyékezik a világ legjobb üzletével, aztán nézegetik a tölcsért, ahogyan Lacika beleszorulva kapálózik, majd kiabálják neki, hogy

gyere már ki Lacika és csatlakozz! Építsd az üzletet! Hát nem érted, hogy milliomos leszel és soha többé nem kell a földet túrnod?!

Nem megfelelő MLM tölcsér technika alkalmazása

Arra várnak, hogy Lacika majd kipotyog a tölcsér alján és nekilát üzletet építeni! De nem fog. Van, aki még jól meg is rázza a tölcsért, hogy hamarabb minél több ember essen ki belőle. Ezek az emberek lesznek majd, akik semmit nem csinálnak, mert erővel csatlakoztatták be őket.

Tanulj belőle! Te ne zaklasd Lacikát! Ne győzködd az embereket. Legyél okosabb, mint a többi hálózatépítő.

Ha még csak most kezded az MLM üzletet, vagy nem úgy megy, ahogyan azt elvárnád magadtól, akkor ez a lecke segíteni fog: Gyorstalpaló azok számára, akik most kezdik az MLM üzletet

A tölcséres válogatós játék lényege, hogy beleteszel hetente rengeteg embert és a végén kijön belőle néhány, akivel el tudsz kezdeni üzletet építeni. Nekik aztán már érdemes elmondanod a céges specifikációkat, amiket tudniuk kell a munkájukhoz és ajánlhatod számukra az MLM Tanfolyamot, amit online kényelmesen el tudnak végezni otthonról, így nem neked kell egyenként kiképezned őket évek alatt. Jut elegendő időt a tölcsérbe lapátolni megfelelő számú minőségi jelöltet.

Törekedj rá, hogy ne meggyőzni akard a jelöltjeidet, hanem a megfelelő embereket találd meg az üzleted építéséhez a tölcséres módszer segítségével!

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz a hálózatépítés során, ha nem teszel elegendő embert a tölcséredbe naponta, hetente, havonta. Ha nincs megfelelő embertömeg, amiből válogathatsz, akkor nem fog növekedni a hálózatod és nem keresel vele elegendő jutalékot. Határozd meg, hogy neked mennyi emberre van szükséged havonta a fejlődéshez és játssz: válogass át minél több embert.

Ha szeretnél még ilyen leckéket olvasni, akkor jelentkezz Te is a NetworkerAkadémia MLM Tanfolyamra, vagy ha már jelentkeztél korábban, akkor küldd el ezt a leckét a munkatársaidnak, hogy megtanulhassák ők is hogyan kell MLM-ezni, ezáltal tovább növekedhessen a hálózatod és általa a havi jutalékod.

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Rendkívül jól összeállított tanfolyam, mindent tudást, információt magába foglal, amire szükségem van ahhoz, hogy sikeres legyek az MLM üzletemben.

Csiki Melinda
Biocom – Budapest

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group

Nagyon sokat tanultam köszönöm ajánlom mindenkinek aki MLM-mel foglalkozik!

Nagy Lászlóné
Farmasi – Petőfibánya

Ez is érdekelhet