MLM Blog
Népszerű lecke

Mikor fog pénzt termelni nekem az MLM üzletem?

Van egy rossz hírünk: a céged nem fog neked pénzt termelni! Neked kell pénzt termelned saját magadnak az MLM üzleted segítségével, de a jó hír, hogy Te is meg tudod csinálni, a hálózatépítés nem agysebészet. Ha pedig nem tudod hogyan kell, akkor sincs semmi gond: meg kell tanulnod. Ennyi az egész!

Sokszor halljuk emberektől, hogy

Á, majd ha keresek elég pénzt az MLM-mel, akkor elmegyek előadásokra tanulni.

A probléma ezekkel az emberekkel, hogy fordítva ülnek a lovon. A semmiért akarnak valamit. Befizették a lottót és most várják a milliókat. Megvették a kezdőcsomagot, feltették a polcra, néha letörölgetik róla a port, egyesek imádkoznak is hozzá meg dörzsölgetik, mint Aladdin a csodalámpát és várják, hogy jöjjenek a milliók.

De nem jönnek.

Viszont tudod mik jönnek biztosan? Hogy:

  • az MLM szar
  • az MLM nem működik
  • az MLM-mel nem lehet pénzt keresni
  • az MLM-mel átverik az embereket, mert megvetetik a kezdőcsomagot, aztán nem jönnek a milliók

Persze nem mindenki panaszkodik azonnal. Lehet, hogy Te kitartóbb vagy náluk és megkérdezed:

Mikor fog nekem is pénzt hozni az MLM üzletem?

De most erre mit lehet mondani? Hogy maximum a vásárló fog Neked pénzt hozni a termékért, ha megtanulod hogyan kell eladni neki? Ebben az iparágban nincs az a kompenzációs terv, ami pénzt hozna neked csak úgy.

Ha pénzt szeretnél látni az MLM üzletedből, akkor 2 dolgot kell tenned:

  1. válaszd ki a számodra szimpatikus céget és maradj is ott, ne ugrálj egyik cégből a másikba, mert azt gondolod, hogy a céggel van a baj, azért nem keresel pénzt az MLM-mel és majd egy másikban biztosan több sikered lesz. Körültekintően válassz céget és maradj is ott.
  2. Sajátítsd el az MLM mesterfogásait, a megfelelő gondolkodásmódot és a céged specifikus ismereteit.

Igen, ennyit kell csak tenned, hogy pénzt keress az MLM üzleteddel. Hogy könnyű lesz? Nem. Hamar sikerül majd? Dehogy! Ne hidd, hogy munka nélkül ez menni fog.

Mindig meglepődünk, amikor jön egy új ember és meg akarja mutatni, hogy tanulás nélkül ez menni fog neki. Pár tízezer ember megfordult már a hálózatunkban a hosszú évek alatt, de eggyel sem találkoztunk, aki bármennyit is keresett volna tanulás nélkül. Egyetlen szakmát sem ismerünk, amivel tanulás nélkül havi 7 számjegyű jövedelmet lehet keresni. Márpedig, amikor megkérdezzük az embereket, hogy mennyit szeretnének keresni az MLM üzletükkel, akkor általában milliós jövedelmekről álmodoznak.

Tanulás nélkül viszont ez nem fog menni.

Az MLM-et elkezdő emberek nagy része úgy tekint a regisztrációs űrlap kitöltésére és a kezdőcsomag megvásárlására, mint a szerencsejátékra. Kitöltik a szelvényt és várják az ölükbe hulló milliókat. Az MLM üzletbe munkát kell tenni, melynek nagyobbik része tanulás. A tanulás javarészt pedig a megfelelő hozzáállás kifejlesztését teszi ki.

Az emberek többsége nem a hálózatépítési módszerek megtanulásánál akad el, mert ezek önmagukban nagyon egyszerű dolgok. A probléma ott szokott lenni, hogy csak arra hajlandóak, hogy megtanuljanak egy-két gyakorlati lépést, de a megfelelő gondolkodásmódot már nem hajlandóak elsajátítani, ami ehhez a munkához elengedhetetlen.

Alkalmazotti hozzáállással és gondolkodásmóddal az MLM-et nem lehet csinálni.

Gondold csak el mi történik a gyakorlatban, ha eddig minden nap valakitől vártad, hogy megmondja mit kell csinálnod – az iskolában a tanárok mondták meg, hogy mikorra mit kell megtanulnod, a munkahelyeden meg a főnököd mondta meg, hogy milyen határidőre mit kell megcsinálnod.

Aztán jöttél MLM-ezni és hirtelen senki sem mondja meg neked, hogy mit csinálj. Ráadásul, ha hülyeséget csinálsz akkor sem szól rád a kutya sem.

Végre nem cseszeget és nem kér számon senki! Micsoda szabadság! De a szabadságnak ám ára van! Ha nem fizeted meg az árát, nem is kapsz érte semmit. Az MLM-ben semmi sincs ingyen és ezt nagyon gyorsan, már az első hónapban meg lehet tanulni.

Sem 1-es osztályzatot, sem pedig letolást nem kapsz azért, ha nem végzed el, vagy nem jól végzed el az MLM munkád, de a gond, hogy nem is tanulsz így a hibáidból. Ez pedig csak egy a sok probléma közül, amit az emberek nem érzékelnek az MLM-ben, mert nem hajlandóak tanulni: megfizetni az árát. A kezdőcsomag megvásárlása nem egyenlő a siker árának megfizetésével.

Hogyan sajátíthatod el a megfelelő képességeket és gondolkodásmódot?

Úgy, hogy keresel valakit, aki már előtted jár! Igen, ez ennyire egyszerű! Mi ezt modellezésnek hívjuk. Mi is így tanultuk meg az MLM-et. Figyeld meg, hogyan gondolkodnak azok, akik sikeresebbek nálad és tanulj tőlük! Ha arra vársz, hogy megtaláld a tökéletes céget, ami majd pénzt hoz neked, akkor még nagyon sokáig kell várnod.

Tudod miért tegeződünk az MLM-ben? Mert magától nem megy!

Ha szeretnél még ilyen leckéket olvasni, akkor jelentkezz Te is a NetworkerAkadémia MLM Tanfolyamra, vagy ha már jelentkeztél korábban, akkor küldd el ezt a leckét a hálózatod tagjainak, hogy megtanulhassák ők is hogyan keressenek egy rakás pénzt az MLM-mel, mert hidd el, csak rajtatok múlik, hogy együtt mit hoztok ki az MLM-ből! Ez egy szuper szakma, ami csak rátok vár!

online MLM tanfolyam és képzés network marketing oktatás hálózatépítés

Az üzletépítés netovábbja, aki komolyabban szeretne MLM üzletet építeni, mindenképpen ajánlott !!!!!

Veres Gábor
Chogan Group

Teljesen más szemszögből látom már az egész képet! Sokkal lazább vagyok mióta a leckéket olvasom és átgondoltam újra mit és hogyan csinálok. Már nem stresszelek rá és sokkal több a sikerélményem is! Köszönöm a lehetőséget 🙂

Kiss Ági
Herbalife

Örülök és köszönöm hogy csatlakozhattam a kurzushoz nagyon hasznosnak bizonyult!

Kálói János
DXN

Ez is érdekelhet